Biblioteca românească pentru copii la De Witte Dame

Vă așteptăm cu drag la evenimentul lansării oficiale

Program
Vă vom întâmpina pe 9 iulie 2022 între orele 12:45 și 13:00.

Programul va începe la ora 13:00 cu câteva cuvinte de bun venit ale lui Vlad Niculescu-Dinca in calitate de președinte al fundației "Școala Românească Eindhoven".

În continuare, îndrăgita scriitoare de cărți pentru copii, Ioana Chicet-Macoveiciuc (alias Prințesa Urbană), va face o activitate distractivă împreună cu copiii și părinții.

După pauză, copiii mici sunt invitați să meargă la biblioteca pentru copii pentru o activitate cu doamna Lucreția.

Părinții și copiii mai mari sunt invitați să rămână la un interviu/dezbatere despre cărți, copii și știință cu cunoscutul fizician și popularizator de știință, Cristian Presură.

Familiarizați-vă cu biblioteca noastră
Acest eveniment va deschide o serie de evenimente publice.

Autori cunoscuți de cărți pentru copii vor citi cu voce tare împreună cu copiii, evenimente de lansare de carte, dezbateri publice. Primele dintre acestea vor fi în toamna anului 2022.

Vă așteptăm cu drag la biblioteca românească pentru copii de la Biblioteca Publica din Eindhoven.


Serbarea primăverii!

Primăvara a sosit de ceva vreme cu un zâmbet și pe meleagurile olandeze. Dar poate, luați cu grijile și îngrijorările, nu am avut timp încă să îi răspundem la fel. Și poate de un zâmbet cald și o îmbrățișare am avea nevoie cel mai mult, și noi și copiii.

Sâmbătă 9 aprilie 2022, ne întâlnim din nou la Scoală Românească din Eindhoven la Serbarea Primăverii. Anul acesta printre noi va fi și Prințesa Urbană, Ioana Chicet-Macoveiciuc. Vom organiza împreună ateliere pentru copii, părinți și bunici, vom citi cărți împreună cu copiii și vom sta apoi la povești cât timp copiii vor alerga pe lângă noi. Cu această ocazie vom lansa și noua colecție de cărți pentru copii din cadrul Bibliotecii Publice din Eindhoven. O parte din cărțile Ioanei se afla deja în Biblioteca românească pentru copii din Eindhoven.

Deci vă așteptam să ne bucurăm împreună de o dimineață de primăvară de la ora 11:00 la Mimosaplein 1, Eindhoven.

Cu drag,

Vlad, Lucreția și Dragoș

Echipa Școlii Românești din Eindhoven

www.scoalaromaneasca.eu

Pentru a ști cum să ne organizăm mai bine vă rugăm să ne trimiteți o confirmare (pe whatsapp sau pe email info@scoalaromaneasca.eu)